Un poc de cada

Un poc de cada



     1. Entra al www.Dbalears.cat, el Diari de Balears, i cerca una notícia que et cridi l'atenció, la copies, la resumeixes i expliques si respon a les preguntes habituals pròpies d'un text periodístic: Què,  qui, on, quan, per què...

El govern espanyol ha acceptat que, en la taula de diàleg polític sobre la situació a Catalunya, hi hagi la figura d'un 'coordinador' que «pugui prendre nota i convocar» les reunions amb l'executiu català.En la seva resposta a una pregunta del portaveu del PP al Senat, Ignacio Cosidó, Carmén Calvo, vicepresidenta espanyola, ha acusat els conservadors d’haver «abandonat Catalunya» i d’haver deixat com a llegat un augment de l’independentisme durant el seu mandat per la negativa a dialogar i per haver «cedit a entregar» aquest problema «a la justícia». En tot cas ha afirmat que el govern espanyol «no farà res al marge de la Constitució».
     2. Entra a la pàgina www.edu365.cat, ve a MUDS DE MOTS i fes els exercicis interactius de lèxic que hi trobaràs. Has d'entrar al lèxic dels oficis.

Comentarios

Entradas populares